Bij de Handtas één jaar!

Bij de Handtas één jaar!

Afgelopen één augustus was het zo ver, Bij de Handtas is één jaar live. Wat is er veel gebeurd afgelopen jaar, en wat was het anders dan dat ik van te voren had gedacht! In deze blog wil ik jullie meenemen in afgelopen jaar aan de hand van een aantal feiten: De meest verkochte tassen afgelopen jaar waren de leopartas en de jungletas. Helaas kon ik de Jungletas na een aantal maanden niet meer krijgen bij de leverancier. Omdat dit een hele handige strandtas is ben ik verder gaan zoeken naar een vergelijkbare tas. Hier is de jungletas 2.0 voor in de plaats gekomen. Deze tas staat dan ook op nummer 2 in de meest verkochte tas van afgelopen jaar. Heb jij deze tas nog niet? Bestel hem dan snel voordat deze ook niet meer te verkrijgen is.

Social media

@bijdehandtasstore heeft momenteel 1089! volgers op instagram. Wat ben ik hier ontzettend blij mee zeg. Van te voren hoop je dat je dit binnen een niet al te lange tijd kan bereiken en het is gewoon binnen één jaar gelukt. Iedereen die mij volgt bedankt! Op Facebook heeft Bij de Handtas momenteel 321 vind ik leuks! Volg je Bij de Handtas nog niet online? Doe dat dan snel om niks meer te missen.

Naast de groei op de social media kanalen hebben we ook een groter assortiment gekregen door de tijd heen. In het begin stonden er alleen handtassen online om te kopen. Momenteel hebben we ook verschillende mode accessoires zoals portemonnees en zonnebrillen, sjaaltjes ect online staan. Naast de mode accessoires hebben we ook nog een geselecteerde selectie met super trendy sieraden online staan. In totaal kun je nu 243 artikelen online kopen bij Bij de Handtas. Het doel is om dit volgend jaar zeker te gaan verdubbelen. Heb jij nog artikelen die je mist in onze webshop? Laat het ons dan weten!

Via Webwinkelkeurmerk hebben we momenteel 35 beoordelingen gekregen met een gemiddelde van een 9.6. Wat ben ik blij met deze mooie beoordelingen en alle mensen die de moeite hebben genomen om een beoordeling achter te laten. Iedereen bedankt daarvoor!

Achter de schermen

Achter de schermen is Michel (mijn man) heel erg belangrijk voor Bij de Handtas. Michel is naast mijn fotograaf ook mijn marketeer. Hij helpt mij met het maken van leuke banners en hij leert mij om eigen productfoto’s te maken en deze te bewerken in Photoshop. Daarnaast is hij ook actief in bedenken van nieuwe advertenties.

Al met al heb ik een heel mooi eerste jaar gehad met Bij de Handtas en ben ik bezig met het maken van nieuwe plannen om Bij de Handtas nog verder uit te breiden. Ik ben er klaar voor, jullie ook?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

De waardering van www.bijdehandtas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 44 reviews.