De voorbereidingen zijn in volle gang!

De voorbereidingen zijn in volle gang!

Wat een spannende maar vooral wat een leuke tijd! Zoals de titel al aangeeft zijn de voorbereidingen voor Bij de Handtas al in volle gang. De website begint al op een serieuze webshop te lijken. Het logo is gemaakt en de huisstijl staat! Er zijn zelfs al een aantal voorbeeld artikelen toegevoegd.

Ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik bijna niet meer kan wachten totdat de tassen daadwerkelijk bij mij boven op zolder liggen. Op zolder heb ik ondertussen ook al de nodige uurtjes doorgebracht. Dit was een goed moment om de kwasten er maar eens bij te pakken en mijn “kantoortje” voor Bij de Handtas-roze te schilderen. Aan creativiteit ontbreekt het mij vaak niet, maar echt handig ben ik helaas niet. De eerste pot verf lag dan ook zo omver, ha ha! Als je nu naar de geschilderde muur kijkt dan zullen er vast een aantal schoonheidsfoutjes te vinden zijn maar ik ben trots op het eind resultaat.

Het leukste van de voorbereiding is natuurlijk het shoppen! Ondertussen zitten er al heel wat uren in het zoeken naar leuke, hippe en betaalbare handtassen. Het blijkt nog niet zo makkelijk om deze perfecte combinatie te vinden en de nodige frustraties zijn al voorbij gekomen maar opgeven is geen optie! Ik hoop dat ook op zeer kort termijn de eerste bestelling de deur uit te hebben.

Tot aan die tijd houdt ik mij bezig met het inrichten van mijn kantoor, want een fijne werkplek mag natuurlijk niet ontbreken. De foto’s komen nog!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

De waardering van www.bijdehandtas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 45 reviews.