De eerste stap naar ondernemerschap!

De eerste stap naar ondernemerschap!

Al een aantal jaartjes liep ik met het idee rond dat het toch heel leuk zou zijn om een eigen bedrijf te hebben. Hoe ik dit precies wilde invullen en met welke producten is tot lange tijd nog een groot vraagteken geweest.  Ondernemen is altijd iets geweest wat ik heel graag wilde doen. Maar waar ik niet precies van wist hoe ik dat dan aan moest pakken. Na talloze avonden kletsen met mijn man, vrienden en familie is dan eindelijk de knoop doorgehakt: ik ga naast mijn huidige werk mijn eigen webshop starten!

Door veel met mijn omgeving te praten en veel na te denken is het idee van Bij de Handtas steeds verder gaan groeien, en werd het idee elke dag een stukje meer levend. Het is echt gaan leven op het moment dat ik mijn domeinnaam geregistreerd had en door mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit was voor mij een echte mijlpaal en ik ben zo blij dat ik die stap heb durven nemen maar oh wat vind ik het allemaal spannend!

En waarom ik dan voor tassen kies?

Tassen zijn geweldig! Naast het praktische aspect (het makkelijk mee kunnen nemen van je spullen) is het in mijn ogen één van de belangrijkste accessoires die in de garderobe van een vrouw thuis hoort. Er kunnen namelijk nooit genoeg tassen zijn. Voor mij zijn er elke dag wel weer genoeg redenen te verzinnen om te wisselen van tas. Zo kijk ik zelf bijvoorbeeld naar naar mijn outfit, naar welke gelegenheid ik ga, hoe ik mij voel en niet onbelangrijk hoeveel spullen ik voor die dag mee wil nemen.

Daarnaast is het voor mij echt een feestje om te speuren naar leuke nieuwe tassen.  Elke nieuwe vondst geeft mij een kick, en ik hoop dat ik jullie ditzelfde gevoel kan bezorgen met de tassen van Bij de Handtas.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

De waardering van www.bijdehandtas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 45 reviews.