Levertijd & Verzendkosten

Volg je pakket met Track & Trace

Je kunt je pakketje eenvoudig volgen via ‘Track & Trace’ dit is een speciaal systeem wat voor de postbezorging is ontwikkeld. Wanneer wij een pakket verzenden, dan mailen wij een code. Deze code staat bekend als de Track & Trace-code, ook wel het zendingsnummer genoemd. Je kunt hiermee zien of het pakket het al bij de post in bezit is en of het pakket het afgiftepunt al heeft verlaten. Wij raden je aan alleen de Track & Trace websites te gebruiken van officiële websites zoals die van PostNL, DHL of DPD, afhankelijk van het soort postbezorger die wij op dat moment hanteren.

 

Bepaal zelf de bezorgtijd – en plaats

Komt het bezorgmoment je niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je jouw pakket wilt ontvangen. Naast het volgen van je pakket kun je met PostNL ook eenvoudig je bezorgtijden en bezorgmoment wijzigen. Dat kan al vóórdat zij het pakket bij jou afleveren.

PostNL instructiefilmpje

Verzendkosten

Bij de Handtas brengt verzendkosten in rekening (zie tarieven Post NL via www.postnl.nl) voor bezorging binnen Nederland. Ben je overdag niet thuis? Geen probleem! Dan kun je kiezen voor avondbezorging. De kosten voor avondbezorging bedragen €7,95.

Bestel je een kleine tas of accessoire die in een brievenbuspakje past dan zullen wij je bestelling daarin verzenden. Dit staat al automatisch ingesteld en hier hoef je zelf niks meer voor te doen.

Levertijd

Bij de Handtas is een webshop waarbij de service tijden in de avond liggen. Hierdoor worden bestellingen ook pas in de avond opgepakt. Wij streven ernaar jouw bestelling de volgende dag te verzenden. Binnen 2 werkdagen zul je jouw pakketje dan ook via de post moeten ontvangen.

De waardering van www.bijdehandtas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 45 reviews.