Accessoires voor bij de handtas!

Accessoires voor bij de handtas!

Naast handtassen verkopen wij nu ook accessoires! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet kon laten. Tijdens mijn zoektocht naar leuke leveranciers kwam ik van alles tegen. Zo ben ik ook tegen deze leuke accessoires aangelopen. Ik heb er voor gekozen om een kleine selectie te maken, maar ik sluit niet uit dat dit niet groter wordt. Want eerlijk is eerlijk, in je handtas moeten natuurlijk ook spullen meegenomen worden!

Ondertussen staan (bijna) alle bestelde spullen in het magazijn, en zijn we er bijna klaar voor om 1 augustus live te gaan met de webshop. De laatste filmpjes worden gemaakt, promotiemateriaal ligt bij de drukker en we brainstormen nog over andere leuke ideeën. Ik heb heel veel geluk met de lieve mensen om mij heen, die helpen met de webshop! Dus graag wil ik iedereen die mij helpt en heeft geholpen heel erg bedanken, zonder jullie was dit nooit van de grond gekomen.

Voor nu is het de laatste dagen echt nog even de puntjes op de i zetten. Zodat er één augustus een mooie webshop online gaat. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en of de collectie in de smaak valt. Ik hoor heel graag wat jullie er van vinden!

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

De waardering van www.bijdehandtas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 45 reviews.