Over Bij de Handtas

Dit is Mylène, Mylène is Bij de Handtas

 

Bij de Handtas is een bedrijf gecreëerd vanuit liefde en passie voor handtassen. Toen Mylène vroeger jong was had zij al een voorliefde voor fashion. Het is haar persoonlijke hobby om altijd de kleding en tassen te vinden die net even iets anders zijn dan normaal, iets wat haar persoonlijkheid laat zien, zonder dat er een woord is gezegd.

 

Een klein detail of een extra accessoire kan al een hoop doen met een mens. Dit kan door bijvoorbeeld een leuk zwart jurkje te combineren met gave groene cowboyboots. Of om op een nette gestreepte broek een geprinte top aan te trekken. Het zijn de kleine details die jouw outfit laten leven en laten zien wie je bent.

 

Waarom ben je Bij de Handtas begonnen?

 

Mylène vertelt dat zij regelmatig de vraag krijgt: “Waar heb je die leuke handtas gekocht?” of “Waar heb je die leuke oorbellen gekocht?” Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom Bij de Handtas is opgericht. Het kunnen delen van deze interesse is het leukste wat er is, dat mensen enthousiast worden van de producten die je zelf het allerleukst vindt. Van Bij de Handtas kunnen leven zal ervoor zorgen dat ik later oud word, omdat plezier hebben in het gene wat je doet het belangrijkste is in het leven.

 

Bij de Handtas staat voor hippe, betaalbare en een tikkeltje bijdehante producten.

De waardering van www.bijdehandtas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 45 reviews.